Een nieuw gebouw voor KWR

In 2015 ontvangen wij u in ons nieuwe kantoorgebouw! Een multifunctioneel én betaalbaar gebouw dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en inpassing in de omgeving. Gericht op samenwerking, kennisdelen en innovatie. 

5 januari 2015 zijn wij het nieuwe jaar gestart in ons nieuwe gebouw. U vindt ons op hetzelfde adres, want ons nieuwe kantoor is gebouwd op ons eigen terrein in Nieuwegein. Wim van Vierssen, CEO van KWR: “Een nieuw kantoor bouw je niet zomaar, daar denk je goed over na. Dat hebben we dan ook gedaan, samen met onze aandeelhouders en medewerkers. Met dit nieuwe gebouw laten we zien dat de combinatie van bedrijfsmatig werken als kennisinstituut binnen een publieke doelstelling, heel goed mogelijk is.” 

Nieuwbouw oplevering 2 

Op de eerste verdieping bevinden zich de laboratoria voor chemisch en microbiologisch onderzoek. In het atrium en op de benedenverdieping zijn werk- en vergadervoorzieningen.In de onderzoeksvisie van KWR is duurzaamheid een van de leidende principes, dus ook in ons nieuwe gebouw. Lees meer over de duurzaamheid van het nieuwe pand. 

Oppervlaktes (bruto):

  • Begane grond: 3.500 m²
  • 1e verdieping: 2.400 m²
  • Bijgebouwen: 360 m²

Alvast een kijkje nemen?

Bekijk de video met recente beelden en interviews met Wim van Vierssen en projectleider Mireille Henst.

Neem een kijkje in dit PDF-boekje over de nieuwbouw. 


Contact

Mireille Henst
Mireille Henst

Directiesecretaris
KAM-manager
030 60 69 747
mireille.henst@kwrwater.nl

Login

 

Username Password
Remember me